1998CAM_2022_03_27_19_06_22_FN.jpg

1:1 Soul Embodiment

Et tre Maneders Forlob der tager dig igennem dit Horoskop og ind i din Magi

Billede af Adrien Olichon

Forestil Dig ... Et Liv..

som den mest

Embodied...

Sjælefulde, Autentiske, Frie, Ærlige, Sensuelle, Uundskylende, Modige, Magiske, Forbundet, Magnetiske, Udtryksfulde... 
version af  Dig

Design uden navn-3-kopi 2.png
Billede af Sincerely Media

3 Måneders Sjæle Udforskning

I 6 sessioner over 3 måneder, dykker vi dybt ned I dit horoskop (aka. din sjæls blueprint) og udforsker hvordan du kan udleve dine drømme og din sjælemission. Vi finder dine naturlige gaver lige så vel som de udfordringer, du er her for at mestre samt hvordan du kan vende dem til dine største styrker.
Denne rejse vil aktivere dit DNA så du kan træde ind I helt nye versioner af dig selv, imens du bliver rustet med værktøjer der kan hjælpe dig med at navigere dit blueprint & selv aktivere energier i dit horoskop som du ønsker at bringe ind i dit liv.

Voxer Support

Selvom sessionerne er en kæmpe aktivering og et plug-in point, sker der en masse magi mellem sessionerne når du udlever dit blueprint.
For at kunne støtte dig mest muligt, har du fuld adgang til mig via Voxer(en voice-besked app) imellem vores sessioner. 

På den måde kan du få dine spørgsmål besvaret der helt sikkert vil dukke op, blive guidet igennem udfordringer og fejre dine wins.

Vi vil udforske:

Design uden navn-3-kopi 2.png

Sjæle Signatur

Sol, Måne, Ascendant, Chart Ruler, osv.

Vi udforskser din unikke sjæle essens - din sjæls signatur samt de energier din sjæl ønsker du træder ind i i denne livstid. Vi udforsker hvordan du kan udleve disse energier til dit højeste potentiale & befrier dig for de overbevisninger der begrænser din udfoldelse.

Design uden navn-3-kopi.png

Ekspansion & Mestringer

Saturn, Squares, Oppositions, Chiron, North Node osv.

Vi dykker dybere ned I dit horoskop og ser hvor udfordringer dukker op & hvordan din sjæl har sat dem op for at du kan lære at mestre dem I denne livstid. Vi udforsker hvordan du kan føre mørket ind i lyset og hvordan du kan heale dine sår og bruge dem som visdom.

Design uden navn-5-kopi 2.png

Gaver & Talenter

Venus, Jupiter, Trines, Sextiles osv.

Vi tager et kig på dine medfødte gaver - de værktøjer din sjæl rustede dig med for at du kan udleve din mission fuldt ud.  Du har dem allerede - Igennem forløbet udforsker vi hvordan du kan aktivere dem & og bruge dem til at udleve dine drømme og ønsker.

3.png

Din Sjæls Mission

Dit Fulde Horoskop og Dine Drømme

Her bliver dine drømme og dit blueprint er alchemized.

Vi ser hvordan du kan udleve dine drømme & hjælpe verden ved at bruge dine gaver og det fulde spektrum af dit blueprint. Vi kigger på hvordan din sjæl beder dig om at bevæge sig igennem livet & hvordan du kan læne dig ind i flowet af dit unikke design. 

Design uden navn-3-kopi 4.png

Vision, Drive & Aktivering

Mars, MC, North Node, Dine Passioner, Drømme osv.

Vi kigger på hvor dit drive & aktiveringsenergi er I dit horoskop & hvordan du kan bruge dem til at rykke dig, gro & finde en retning.

Vi udforsker hvordan du bevidst kan aktivere aspekter I dit blueprint når du vil trække på specifikke energier i dit liv.

Design uden navn-5.png

Embodiment

Dit Fulde Horoskop & Dit Liv

At "embody" betyder at alkymisere krop & sjæl.

Vi udforsker hvordan du kan ære din sjæl & dine ønsker ved at udleve din mission - hvordan du kan være, modtage, skabe & gro i  dit bedste vel.

Embodiment er en livsrejse  som strækker sig længere end vores tid sammen - men aktiveringen starter her.

Billede af Jeremy Bezanger

Sådan Ved Du At Rejsen Er

For Dig

- Du er bevidst om en power inden i dig, der venter på at du sætter den fri.
- Du er klar til at huske HVEM du er og HVORFOR du er her.
- Du er færdig med at lede efter svar udefra på spørgsmålene: "Hvem er jeg?" & "Hvad skal jeg gøre?"
- Du er KLAR til en livsforandrende rejse, for at tage din power hjem.
- Du er klar til at  blive det levende billede af dit blueprint & dine drømme.
- Du ønsker at DELE din magi med verden, I overenstemmelse med din krop, hjerte & sjæl.
- Du VED, at denne livstid  er dedikeret til at heale, nyde, blomstre & udfoldning.

HOROSKOPET

Noglen til at Navigere din Sjael 

Astrologi er et kosmisk sprog - stjernernes sprog der taler til os i arketyper og energetiske indtryk.

At tale et sprog betyder at sætte ord med en betydning sammen for at forme en sætning med en mere kompleks betydning. Astrologi er det samme.
Interaktionerne mellem  de energetiske indtryk maler et komplekst billede der udgør magien I et øjeblik, et fænomen eller  en person. 

Horoskopet er universets poesi den udtrykker gennem dig. 
Det er din sjæls blueprint, dit kosmiske DNA og essens. 
Det er dit kompas OG din Nord Stjerne - Dit navigerings værktøj OG din skat på en og samme tid.
Det indeholder koderne til din sjælsrejse - kontrakterne, gaverne & dine højeste potentialer.
Et uvurderligt værktøj til at huske HVEM du er og HVORFOR du er her. 

Jeg hjælper dig med at oversætte dit blueprint og lærer dig hvordan du kan bruge det.
Astrologi dikterer ikke - det viser dig alle dine potentialer.
Det er DIG der vælger hvordan de skal bruges.

 

4.png
Design uden navn-3-kopi 2.png
Billede af Enoch Denzil Joseph

Detaljer

6 Sessioner - 3 Måneder - Fuld Voxer Støtte

Vi begynder vores 3 måneders rejse med en ca. 2 timer lang session. In the first session, as we connect, I will ask you some key questions about you & where you are at - from which we will do an intention setting ceremony for the next 3 months. From here we begin the deep dive into your natal chart.
 

De resterende sessioner vil være omkring 1 time lange. Sessionerne er intuitivt guidet & er altid et co-creative samarbejde. Jeg vil intuitivt drage på en bred vifte af spirituelle værktøjer, teknikker og viden der kan hjælpe dig med at udleve dit blueprint. Rejsen er non-linear og vi vil komme til at udforske alle temaerne i dit horoskop, som din sjæl kalder frem i lyset, på en måde der er i overensstemmelse med din rejse & den rækkefølge din sjæl vil ses i.

Imellem sessionerne har du adgang til mig igennem Voxer(En voice-besked app)  hvor du kan stille spørgsmål der dukker op, modtage vejledning til at udleve dit blueprint og selvfølgelig fejre dine sejre! Mellem sessionerne er hvor den helt store transformation sker og på denne måde kan vi maksimere din transformation i de 3 måneder.

 

I vores sidste sessioner vil vi tale om din fremadrettet rejse  & samt holde en lukningsceremoni for at ære vores tid sammen og så frø for fremtiden. På den måde kan du gå frem i livet med en klar vision og en hel masse embodiment magi i dig.
 

Sessionerne vil foregå over Zoom og jeg sender dig et link inden sessionen. Alle sessionerne bliver optaget så du altid kan vende tilbage til informationen og du kan fokusere på at være tilstede og modtage aktiveringerne under opkaldet. 
Hver sikker på at du har dit præcise fødselstidpunkt og sted før du booker. Du kan tjekke dit fødselscertifikat, din fødselslog eller andre dokumenter. Ellers kan du kontakte rigsarkivet som kan finde dit præcise tidspunkt for dig. 

Hvis du har spørgsmål er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail: business@triciajuul.com eller en besked på Instagram: @callofthecosmos.

Hvis du føler et dybt kald til denne rejse men har frygt omkring det er du også meget velkommen til at kontakte mig så vi kan tale om det.

Tricia - Intuitiv Astrolog &  Spirituel Mentor

Jeg er en intuitive astrolog og har studeret flere former for astrologi intensivt siden 2018.  Jeg trækker intuitivt på både oldgamle astrologiske traditioner og moderne  fortolkninger med hensigten at danne et fuldt billede af dit horoskop. Jeg læser dit horoskop med et øje for udfoldelse, empowerment og frigørelse.

1998CAM_2022_03_11_20_20_23_FN.jpg
Design uden navn-5.png
Billede af Susan Wilkinson

Astrologien er Stjerneres Sprog og din Sjael onsker at Tale til Dig.

Enkelt Betaling

15.000 DKK 

est. €2000

Enkelt betaling af 15.000 DKK

Du betaler med det samme og bliver kontaktet af mig indenfor 24 timer.

Betalings Plan

5555 DKK 

est. €750

3 månedlige betalinger af 5555 DKK

Du udfylder formulaeren og du bliver tilsendt en faktura hurtigst muligt. Jeg kontakter dig indenfor 24 timer af gennemført betaling.

Lær mere om 1:1 Soul Embodiment på Instagram!